Over ons

Wij zijn Koen en Iris, vader en dochter.
Na een tijd grapjes te maken zoals ‘Anders starten we samen een chocolaterie hé.’ zijn we in oktober 2021 met ons eigen chocolade atelier begonnen.

Iris heeft na haar studies aan PIVA altijd als patissier gewerkt. Al sinds ze 6 jaar was, wist ze dat ze bakker wou worden. Na 10 jaar in het bakkersvak was het tijd om uit te vliegen. Een eigen zaak was altijd al een droom.

Koen werkt als ingenieur in de aluminium industrie, daarnaast werkt hij halftijds mee in de zaak. Nu leert hij het chocolade vak kennen en maakt hij ondertussen ook pralines en holgoed. Hij staat vnl. in voor de administratie en organisatie.

Teamwork makes the dream work.

Het atelier is aan huis. Daar maken we pralines, orangettes, studentenhaver, gemberstokjes, zeevruchten, chocolade tegels, chocolade figuren voor Sint en Pasen, enz… .
De smaken van onze pralines zijn o.a.: praliné en praliné krokant, koffieganache, gezouten karamel, pistache, manon, Ben hur, speculaas, banaan, framboos, advocaat, cointreau, elixir d’anvers, marsepein,…

Al onze producten worden met liefde en trots gemaakt met chocolade uit het Callebaut 'Cocoa Horizons' gamma. 'Cocoa Horizons' staat voor duurzame, eerlijke, traceerbare chocolade.

We staan met onze blauwe foodtruck op wekelijkse markten, jaarmarkten en feestmarkten.
Onze wekelijkse markten zijn:
  • 1e dinsdag vd maand: Zoersel
  • 2e dinsdag vd maand: Nijlen
  • 3e en 4e dinsdag vd maand: Duffel
  • Woensdag: Berlaar
  • Vrijdag: Keerbergen
  • Zaterdag: Lier
Verder brengen we onze producten aan de man / vrouw via de webshop en B2B.
 

Foto

Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
http://chocoladeatelier-iris.be
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies